divendres, 14 de març del 2008

COM ES MOSTRARÀ?






Tenim establert l’itinerari amb un punt d’inici o benvinguda a la plaça d’Espanya, marcat amb un tòtem informatiu, on es podrà recollir el díptic, el programa de l’exposició i les actuacions previstes.

El recorregut, marcat per una cinta de color al terra i fletxes indicatives, començarà per la costa de sa Creu, continuarà cap al carrer de Dalt, carrer des Forn, carrer de Sant Joan, pla de l’Església, carrer de Sant Bartomeu, carrer de sa Font, carrer Nou i carrer Fred, i finalitzarà al mateix punt on s’havia començat.

Les cases i els altres llocs on s’exposen les obres dels artistes estaran marcats amb un distintiu numerat, corresponent a la numeració del programa, i hi haurà una presentació impresa de l’artista en qüestió.

Es posarà especial esment en l’adequació dels espais expositius, de manera que a més de mostrar amb serietat i qualitat expositiva les obres, es doni molta importància als interiors de les cases.

Tindrem en compte, especialment, el tema de la il·luminació tant dels llocs expositius com dels llocs on hi hagi actuació musical i també de tota la zona del recorregut.

S’intentarà crear un ambient que reforci la percepció de l’arquitectura.