dimarts, 29 de juliol del 2008

RECTA FINAL




Quan gaire bé hi falten 15 dies per l'esdeveniment, és hora de fer públic el resultat de la feina intensa d'aquets mesos de preparació: cercar cases sèu, assignar-les als artístes, tenint la sensibilitat de combinar gusts i preferències, planificar el recorregut i el calendari i horari d'actuacions, crear la imatge i disenyar el material promocional, anar trasmetent tots els passos als participants i propietaris, gestionar les subvencions, col·laboracions i ajuts, estar en permanent contacte amb la regiduría de cultura de l'ajuntament de Ferreries, cercar el material necessari per muntar les exposicions, etc. etc.
Ara ja, tots els artístes tenim la idea clara i esteim en el punt de començar a donar cos a tot l'entramat de exposicions, actuacions musicals, de teatre,...
El resultat ja el començem a esbrinar, aquest és el cartell anunciador i el programa de mà per a realitzar el recorregut. Esperem que la gent disfruti d'aquesta visita al cor de Ferreries, pels seus carrers més antics, coneixent la seva gent, i sobre tot gaudint de la manifestació artística que el poble acull en aquesta ocasió per oferir a propis i forasters.